Touchscreen Handschoenen

Touchscreen Handschoenen

Met deze touchscreen handschoenen kan je je telefoon gewoon blijven bedienen en gebruiken als het koud is. De smartphone handschoenen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik van je telefoon of smartphone en zijn er in diverse kleuren en patronen. Ons assortiment bevat smartphone handschoenen van uitstekende kwaliteit. Dit houdt in dat de touch handschoenen over een ideale pasvorm en een mooi uiterlijk beschikken. Tevens houden deze handschoenen voor je touchscreen je handen lekker warm. Touchscreen handschoenen of de touchscreen handschoen lossen een probleem op die we allemaal wel kennen; het is winter en het is koud en u wilt even in de buitenlucht uw telefoon gebruiken. Helaas werkt het touchscreen van uw smartphone niet als u uw handschoenen aan heeft en daarom zult u uw handschoen dus moeten uittrekken als u uw telefoon wilt bedienen. Dit is een lastige keus: geen gebruik maken van uw smartphone of toch koude handen riskeren. Gelukkig zijn er speciale touchscreen handschoenen ontwikkeld waarmee u uw telefoon of smartphone kunt blijven gebruiken. Met deze handschoenen houdt u uw handen lekker warm en kunt u het touchscreen van uw telefoon gewoon bedienen.

Smartphone altijd blijven gebruiken met handschoenen

Touchscreen handschoenen of smartphone handschoenen zoals ze ook wel genoemd worden zijn onmisbaar als u tijdens het fietsen of hardlopen wordt gebeld of als u andere muziek wilt selecteren. Het is niet makkelijk om al rijdende of hardlopend uw handschoenen uit te trekken en daarom zijn er speciale handschoenen ontwikkelt. Met touchscreen handschoenen kunt u uw telefoon of smartphone moeiteloos opnemen of bedienen zonder uw handschoenen uit te trekken. Op wintersport komen touchscreen handschoenen goed van pas. Als u uw mede-wintersporters even uit het oog bent verloren, kunt u ze zonder problemen bellen of WhatsAppen zonder hierbij te hoeven klungelen met uw handschoenen. Met handschoenen aan kunt u uw telefoon blijven gebruiken en bedienen.

Smartphone handschoenen nuttig en mooi

Touchscreen handschoenen zijn niet alleen een nuttig gebruiksvoorwerp, maar passen door de vele kleuren en motieven altijd bij uw outfit. Bij Touchscreenhandschoenen.nl zijn veel verschillende touchscreen handschoenen verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende designs. Er zijn altijd handschoenen die bij uw smaak passen. Van simpele zwarte wollen handschoenen tot smartphone handschoenen met vrolijke motieven. Er zijn ook touchscreen handschoenen met bluetooth waarmee u kunt bellen.

Hoe werken touchscreen handschoenen precies?

Normaal reageert het touchscreen van een smartphone op de statische elektriciteit van uw vingers. Zodra uw vingers in aanraking komen met het scherm van de telefoon registreert een touchscreen de bewegingen van uw vingers, zodat u de telefoon kunt bedienen. Een normale handschoen zorgt er voor dat deze statische elektriciteit niet meer wordt doorgegeven aan het touchscreen. De statische elektriciteit wordt bij touchscreen handschoenen doorgegeven aan de telefoon door hele kleine ijzeren draadjes die verwerkt zitten aan het uiteinde van de duim, wijsvinger en ringvinger. Omdat het gedeelte waarmee u de telefoon bedient dezelfde kleur heeft als de rest van de handschoen is niet te zien dat u touchscreen handschoenen draagt. De handschoenen lijken dus precies op normale handschoenen en houden uw handen net zo warm, maar ze hebben een groot voordeel: u kunt gemakkelijk uw smartphone bedienen. Onze handschoenen zijn iets dunner dan de touchscreen handschoenen van de Hema waardoor de bediening een stuk nauwkeuriger blijft. Met de touchscreen handschoenen van de Hema is het nagenoeg onmogelijk om een berichtje te typen terwijl dat met de smartphone handschoenen van de Touchscreen-handschoenen shop wel kan.

Bluetooth Handschoenen

Bluetooth handschoenen dames

Maar wat nu als je gebeld wordt? Je handschoenen uitdoen om je telefoon uit je zak te halen is nu verleden tijd. Het design merk Hi-Fun heeft een prachtige bluetooth handschoen ontwikkelt waarmee je kan bellen. Je praat simpelweg tegen je hand. In de duim zit een luidspreker en in je pink de microfoon. Makkelijker kan gewoon niet! Bekijk hier alle Bluetooth Handschoenen  -  Gadget 2019!