Kerstpakket idee

Kerstpakket idee

Kerstpakket idee:

Kerstpakket

Ieder jaar is het weer een grote zoektocht naar een leuk idee voor een kerstpakket van uw medewerkers. Wat stopt u er in? Een lekkere fles wijn, een knuffel voor de kinderen in het gezin, of een bos bloemen? Kortom, het is niet makkelijk een geschikt presentje te vinden voor het personeel.

kerstpakket

Touchscreen handschoenen

Bij Touchscreen-handschoenen.nl vindt u verschillende handschoenen waarmee elk touchscreen bedient kan worden. In allerlei verschillende kleuren en maten zijn deze te verkrijgen. Wilt u uw werknemers helemaal verwennen met hun kerstpakket, dan kunt u er ook voor kiezen om te gaan voor de bluetooth-handschoenen dit is dé gadget van dit moment! Met deze handschoen kan doormiddel van een bluetoothverbinding met een telefoon gebeld worden door deze aan je oor te houden. Leuk kado om in een kerstpakket weg te geven dus!

Unicolor

In Unicolor kunt u ze bestellen. Dit betekent een handschoen welke 1 en dezelfde kleur heeft.

Patroon

triangelpatroon donkerroze

U kunt er ook voor kiezen om een handschoen te nemen met een patroon. Zo hebben wij verschillende patronen in verschillende kleurstellingen.

Bluetooth

bluetooth zwart

Wilt u uw werknemers helemaal verwennen met hun kerstpakket, dan kunt u er ook voor kiezen om te gaan voor de bluetooth-handschoenen dit is dé gadget van dit moment! Met deze handschoen kan doormiddel van een bluetoothverbinding met een telefoon gebeld worden door deze aan je oor te houden. Leuk kado om in een kerstpakket weg te geven dus!

Korting

Wilt u Touchscreen-handschoenen kopen voor de kerstpakketten van uw medewerkers? Dan kunnen wij u waarschijnlijk korting geven omdat u veel handschoenen in een keer wil kopen. Wilt u weten Hoeveel korting u kunt krijgen, en hoe snel wij grote hoeveelheden kunnen versturen? Ga naar onze contactpagina en geef aan hoeveel handschoenen u wilt hebben. Geef daarbij ook aan in welke kleuren u deze wilt hebben. Wij nemen hierna contact met u op om de opties door te spreken, en zullen na betaling van de factuur de handschoenen verzenden. Want ook wij hebben alles over voor een leuk kerstpakket!